Rólunk

A reális titulusa ennek az oldalnak igazából a rólam, mert egy személyben vagyok felelős az itt elkövetett dolgokért. Oláh Zoltán a nevem és én alapítottam a Quantum Spirit Media-t.

Itt jönne az a rész, hogy hamarabb építettem weboldalakat, mint ahogy járni tudtam, és mindig is a véremben volt a honlapkészítés, a jelem az óvodában pedig értékesítési tölcsér volt. Pedig misem állhatna ettől távolabb….

Az igazság az, hogy néhány éve a nulláról, vagy inkább a mínusz 3-ról kezdtem el a weboldalak és az online világ felé kacsintgatni.

Miben tudok neked segíteni?

Ha még csak most ismerkedsz a WordPress-szel, a weboldalakkal, az online jelenléttel, akkor rengeteg ingyenes és hasznos információt fogok neked átadni, amiket az elmúlt évek alatt tanultam. Lesz olyan, amit a saját bőrömön tapasztaltam meg és lesz olyan is, amiért hajlandó lettem volna fizetni is, illetve fizettem, méghozzá nem keveset a WordPress, automatizálás, konverziónövelés vonatkozásában.

Később persze igyekszem majd pénzt is kiszedni a zsebedből, de egyelőre még csak ismerkedünk. Fontos tudnod, hogy nem tartom magam szakértőnek semmilyen témában, és nem tudok mindent 100 százalékosan.

Amit szeretnék átadni, az az előre gondolkodó szemlélet, hogy később már ne kelljen átépíteni, tákolni. Abban tudok még segíteni, hogy egy olyan erős alapra építsd a weboldaladat, ami az elinduláshoz bőven elég, de később tovább tudod fejleszteni. Ez segíthet neked lerövidíteni az utat attól a ponttól, hogy “online fogok pénzt keresni, kell egy weboldal”, addig a pontig, hogy “megérkezett az első online bevételem”

Ha már rutinos WordPress felhasználó vagy és megvan a termék vagy szolgáltatás amit árusítani szeretnél, akkor számodra fel tudok építeni egy komplett rendszert amely magába foglalja a webáruház modult (ha kell, néhány termék esetében nem biztos), az online fizetési rendszert, a számlázó rendszert és a hírlevél rendszert.

Rengeteg időt spórolsz velem azzal, hogy nem magadnak kell kiválogatni és kipróbálni a hozzávalókat és az automatizált rendszerednek köszönhetően, szinte minden automatikusan működik emberi beavatkozás nélkül.

Elöljáróban még annyit, hogy az oldalon szereplő tartalmak nem a szentírás kategóriába tartoznak. Ezek csak az én személyes véleményeim, mindenki a saját felelősségére fogyassza. Próbáld ki és ha működik alkalmazd, ha nem akkor vesd el. A legjobb szándék ellenére tartalmazhat hibákat, amiért előre elnézést kérek.

Az oldal tetejére